Europa na widelcu
2018-05-30
Przez cały długi weekend w wielu punktach na mapie Wrocławia będzie można przeżyć niezwykłe kulinarne doznania związane z dziesiątą edycją festiwalu Europa na widelcu. Art Hotel i Restauracja również zaznaczy swoją obecność na tym festiwalu. Nasz Szef Kuchni Grzegorz Pomietło wraz z zespołem zaprezentują na polskim stoisku wyśmienite dania:
Chłodnik po wrocławsku szyjkami rakowymi
Śląskie niebo w gębie
i specjalny deser-niespodziankę :).
Zachęcamy do zapoznania się z przebogatym programem festiwalu i zostawienia dużo miejsca w żołądku na te wszystkie pyszności!
Program festiwalu:
http://enw.smakiwroclawia.pl/europa-widelcu-2018-program-wydarzen-festiwalowych/
Menu festiwalu (biesiada na wrocławskim Rynku):
http://enw.smakiwroclawia.pl/europa-widelcu-2018-menu-festiwalowe/
Nie przegapcie!