Europe on the fork Festival 2015

2015-05-12

Last year the asparagus and strawberries called the shots. During the Europe on the fork Festival 2015, our national connoisseurs de cuisine – Robert Maklowicz and Piotr Bikont – will encourage you to try the Lower Silesian carp. As usual, you will also have the opportunity to taste delicacies from various parts of Europe and buy some regional products on the market.

Our chef de cuisine of the Art Hotel Grzegorz Pomietło serves the Hungarian cuisine this year: Pörkölt Goulash with Galuski Noodles oraz Langos Bread.

More details and recipes served by our Chef coming soon...

Konferencja "Diamenty Europy" już 24.02 w Art Hotelu

2024-02-12
read more

Męskie czytanie w Art Hotelu, czyli owoce współpracy z Fundacją Czas Dzieci

read more

Kwietniowe kalendarium wydarzeń w Art Hotelu

2023-04-10
read more

Poduszkowe menu w Art Hotelu

2022-10-05
read more

Art Hotel & Hewlett Packard

2021-03-01
read more

Agnieszka Radzikowska, Dyrektor Art Hotelu, dołączyła do zarządu Fundacji Harmony Polish Hotels

2019-04-10
read more

Idealne restauracyjne menu dziecięce

2019-04-08
read more

Kiermasz książek

2018-10-02
read more

Letnie Smaki Dolnego Śląska

2018-08-10
read more

Miesiąc Spotkań Autorskich

2018-07-03
read more

Konferencja "Diamenty Europy" już 24.02 w Art Hotelu

2024-02-12
read more

Pomaganie mamy we krwi, czyli o misji społecznej Art Hotelu

2022-07-05
read more

Art Hotel wziął udział w projekcie finansowanym z Funduszy Europejskich

2020-10-26
read more

Art Hotel Sp. z o.o. otrzymał dotację w ramach tarczy finansowej 2.0

2021-02-01
read more

Sign up for newsletter

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close