Karta menu

W karcie menu znajdziecie Państwo inspiracje zaczerpnięte z kuchni włoskiej oraz sytej, tradycyjnej kuchni polskiej. Wykorzystujemy regionalne, sezonowe produkty, dzięki temu karta często się zmienia, a nasi stali Goście zawsze mogą odnaleźć dla siebie coś nowego.

 

                                                        

 

Co polecamy?

Spróbuj oryginalnych Pierogów z szyjkami rakowymi po wrocławsku z sosem tymiankowym - to danie zostało przygotowane na bazie dawnych wrocławskich receptur. Dowiedz się więcej o Dawnym Smaku Wrocławia.

Skosztuj również regionalnych specjałów z Dolnego Śląska - proponujemy kulinarne wspomnienia z "krainy pstrąga" - Ziemi Kłodzkiej. Zobacz, jak przygotować pstrąga z boczniakiem.

 

 

Dziedzictwo Kulinarne Dolny Śląsk

Jesteśmy dumni z faktu, iż już od 2012 roku Art Hotel jest certyfikowanym członkiem prestiżowej sieci "Dziedzictwo Kulinarne Dolny Śląsk" w ramach Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego.

Regionalne Dziedzictwo Kulinarne jest znakiem potwierdzającym jakość tradycyjnej i innowacyjnej żywności, która promuje tradycje regionu. W naszym menu szukaj pozycji z takim znakiem:

 

 

Karta menu

czytaj więcej

Zapraszamy na śniadanie

czytaj więcej

Dawny Smak Wrocławia

czytaj więcej

Wigilie firmowe

czytaj więcej

Lunch biznesowy

czytaj więcej

Kawiarnia

czytaj więcej

Catering

czytaj więcej

Bibliofil w Art Hotelu

2017-12-08
czytaj więcej

Art Hotel & Klub Zadomowieni

2017-11-13
czytaj więcej

Art Hotel & Hewlett Packard

2017-11-13
czytaj więcej

Teslą do Art Hotelu

2017-10-25
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij