Karta menu

W karcie menu znajdziecie Państwo inspiracje zaczerpnięte z kuchni włoskiej oraz sytej, tradycyjnej kuchni polskiej. Wykorzystujemy regionalne, sezonowe produkty, dzięki temu karta często się zmienia, a nasi stali Goście zawsze mogą odnaleźć dla siebie coś nowego.

 

                                                        

 

Co polecamy?

Spróbuj oryginalnych Pierogów z szyjkami rakowymi po wrocławsku z sosem tymiankowym - to danie zostało przygotowane na bazie dawnych wrocławskich receptur. Dowiedz się więcej o Dawnym Smaku Wrocławia.

Skosztuj również regionalnych specjałów z Dolnego Śląska - proponujemy kulinarne wspomnienia z "krainy pstrąga" - Ziemi Kłodzkiej. Zobacz, jak przygotować pstrąga z boczniakiem.

 

 

Dziedzictwo Kulinarne Dolny Śląsk

Jesteśmy dumni z faktu, iż już od 2012 roku Art Hotel jest certyfikowanym członkiem prestiżowej sieci "Dziedzictwo Kulinarne Dolny Śląsk" w ramach Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego.

Regionalne Dziedzictwo Kulinarne jest znakiem potwierdzającym jakość tradycyjnej i innowacyjnej żywności, która promuje tradycje regionu. W naszym menu szukaj pozycji z takim znakiem:

 

 

Karta menu

czytaj więcej

Zapraszamy na śniadanie

czytaj więcej

Dawny Smak Wrocławia

czytaj więcej

Wigilie firmowe

czytaj więcej

Lunch biznesowy

czytaj więcej

Kawiarnia

czytaj więcej

Catering

czytaj więcej

Kiermasz książek

2017-10-07
czytaj więcej

Wyjątkowi goście

2017-09-02
czytaj więcej

Dni Karpia 2017

2017-09-02
czytaj więcej

Art Hotel romantycznie

2017-09-02
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij