Karta menu

W karcie menu znajdziecie Państwo inspiracje zaczerpnięte z kuchni włoskiej oraz sytej, tradycyjnej kuchni polskiej. Wykorzystujemy regionalne, sezonowe produkty, dzięki temu karta często się zmienia, a nasi stali Goście zawsze mogą odnaleźć dla siebie coś nowego.

 

                                                        

 

Co polecamy?

Spróbuj oryginalnych Pierogów z szyjkami rakowymi po wrocławsku z sosem tymiankowym - to danie zostało przygotowane na bazie dawnych wrocławskich receptur. Dowiedz się więcej o Dawnym Smaku Wrocławia.

Skosztuj również regionalnych specjałów z Dolnego Śląska - proponujemy kulinarne wspomnienia z "krainy pstrąga" - Ziemi Kłodzkiej. Zobacz jak przygotowac pstraga z boczniakiem.

 

 

Dziedzictwo Kulinarne Dolny Śląsk

Jesteśmy dumni z faktu, iż już od 2012 roku Art Hotel jest certyfikowanym członkiem prestiżowej sieci "Dziedzictwo Kulinarne Dolny Śląsk" w ramach Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego.

Regionalne Dziedzictwo Kulinarne jest znakiem potwierdzającym jakość tradycyjnej i innowacyjnej żywności, która promuje tradycje regionu. 

Karta menu

czytaj więcej
czytaj więcej

Śniadania Wielkanocne

czytaj więcej

Wielkanoc w Art Restauracji

czytaj więcej

Zapraszamy na śniadanie

czytaj więcej

Lunch Biznesowy

czytaj więcej

Catering

czytaj więcej

Art Hotel dla WOŚP

2017-01-05
czytaj więcej

Premiera spektaklu "Room Service" za nami!

2016-12-16
czytaj więcej

Jubileusz - spacery literackie

2016-12-16
czytaj więcej

Chwilę relaksu zapewni Ci Salon masażu Biotigo!

2016-12-16
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij