Karta menu

W karcie menu znajdziecie Państwo inspiracje zaczerpnięte z kuchni włoskiej oraz sytej, tradycyjnej kuchni polskiej. Wykorzystujemy regionalne, sezonowe produkty, dzięki temu karta często się zmienia, a nasi stali Goście zawsze mogą odnaleźć dla siebie coś nowego.

 

                                                        

 

Co polecamy?

Spróbuj oryginalnych Pierogów z szyjkami rakowymi po wrocławsku z sosem tymiankowym - to danie zostało przygotowane na bazie dawnych wrocławskich receptur. Dowiedz się więcej o Dawnym Smaku Wrocławia.

Skosztuj również regionalnych specjałów z Dolnego Śląska - proponujemy kulinarne wspomnienia z "krainy pstrąga" - Ziemi Kłodzkiej. Zobacz jak przygotowac pstraga z boczniakiem.

 

 

Dziedzictwo Kulinarne Dolny Śląsk

Jesteśmy dumni z faktu, iż już od 2012 roku Art Hotel jest certyfikowanym członkiem prestiżowej sieci "Dziedzictwo Kulinarne Dolny Śląsk" w ramach Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego.

Regionalne Dziedzictwo Kulinarne jest znakiem potwierdzającym jakość tradycyjnej i innowacyjnej żywności, która promuje tradycje regionu. 

Karta menu

czytaj więcej

Dawny Smak Wrocławia

czytaj więcej

Kawiarnia

czytaj więcej

Zapraszamy na śniadanie

czytaj więcej

Lunch Biznesowy

czytaj więcej

Dania na wynos

czytaj więcej

Catering

czytaj więcej

Piszą o nas!

2017-06-08
czytaj więcej

Całodobowy kiermasz książek

2017-06-01
czytaj więcej

Art Hotel dla WOŚP

2017-01-05
czytaj więcej

Chwilę relaksu zapewni Ci Salon masażu Biotigo!

2017-01-05
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij