Po raz pierwszy we Wrocławiu Dinner in the sky
2015-05-29
Przez trzy dni ( 05, 06 oraz 07 czerwca) w samym sercu Wrocławia na Placu Solnym stać będzie platfoma Dinner in the sky, czyli podniebna restauracja, w której wybrani szefowie kuchni wrocławskich restauracji, w tym też nasi: Grzegorz Pomietło oraz Przemysław Bogucki będą serwować swoje mistrzowskie dania. Jeden wspólny stół wraz z siedzeniami umieszczony będzie na platformie, którą dźwig uniesie 37 metrów w górę. Do stołu za jednym razem mogą zasiąść 22 osoby, które zapięte będą w specjalne pasy bezpieczeństwa. Po środku platformy znajdą się miejsca dla obsługi, czyli kucharzy i kelnerów. W dniu 07 czerwca na platformie Dinner in the sky będziecie mogli skosztować naszych propozycji.
Aby wziąć udział w wydarzeniu wystarczy wykupić miejsce przy stole, przez organizatora: www.dinnerinthesky.info