W dniach 04.06.2014 - 07.06.2014 Art Hotel zaprasza na pyszne pięć dni na wrocławskim rynku, czyli na Europę na widelcu

2014-05-13

W tym roku na stołach zagości kuchnia regionalna. Spróbujemy kuchni sycylijskiej, andaluzyjskiej, tyrolskiej, morawskiej, prowansalskiej… W sumie aż 16 smacznych regionów! 

Ponownie wrocławskim rynkiem zawładną szparagi, jednak tym razem w parze z truskawkami z dolnośląskich upraw.

Na tę okazję Szef Kuchni Art Hotelu - Grzegorz Pomietło zaprezentuje potrawy kuchni sycylijskiej, jak: Arancini oraz Caponatę a na deser Candi.

Już dzisiaj serdecznie zapraszamy do wspólnej podróży kulinarnej

Czytaj więcej

Art Hotel & Hewlett Packard

2017-11-13
czytaj więcej

Art Hotel & Klub Zadomowieni

2017-11-13
czytaj więcej

Teslą do Art Hotelu

2017-10-25
czytaj więcej

Kiermasz książek

2017-10-07
czytaj więcej

Piszą o nas!

2017-09-01
czytaj więcej

Wydarzenia kulinarne

2017-06-29
czytaj więcej

Piszą o nas!

2017-06-08
czytaj więcej

Całodobowy kiermasz książek

2017-06-01
czytaj więcej

Piszą o nas!

2017-05-11
czytaj więcej

Art Hotel dla WOŚP

2017-01-05
czytaj więcej

Bibliofil w Art Hotelu

2017-12-08
czytaj więcej

Art Hotel & Klub Zadomowieni

2017-11-13
czytaj więcej

Art Hotel & Hewlett Packard

2017-11-13
czytaj więcej

Teslą do Art Hotelu

2017-10-25
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij