Walentynkowe warsztaty kulinarne w Art Restauracji

„Zróbmy to we dwoje” - kulinarne walentynki w Art Restauracji. Tak oryginalnych Walentynek jeszcze nie było!  
Zapraszamy was na warsztaty kulinarne, na których nie tylko nauczycie się gotować zdrowe i pełne aromatów dania, ale też przeżyjecie niezwykłą przygodę w kuchni pod okiem *Katarzyny Gubały i Kucharzy Art Restauracji.

Pamiętaj, że słodko może smakować naprawdę zdrowo, a kuchnia oznaczać niejedno miłosne szaleństwo. Postanowiliśmy pokazać wam kilka naprawdę zdrowych i rozgrzewających zmysły dań, które z łatwością odtworzycie także w domu. 

Zaproponujemy wam także proste i oryginalne tricki kulinarne, które zaskoczą was i waszych najbliższych. Dla par przewidzieliśmy specjalne podwójne upominki. 

Wspólnie przygotujemy :

  • Tatar z suszonych pomidorów z kaparami i ogórkiem
  • Wytrawne roladki z naleśników w dwóch wersjach
  • Zupa tajska z krewetkami
  • Grzybowe risotto
  • Miłosna bakaliowa tarta z serkiem z nerkowców 

Zapraszamy na zdrowe menu, które zaspokoi nawet najbardziej wyrafinowanych smakoszy. Spróbujemy własnoręcznie przygotować coś niezwykłego i na pewno nikt nie wyjdzie głodny! 

Wśród atrakcji znajdą się także degustacje wegańskich smakołyków, rozmowy o gotowaniu, konkursy z nagrodami, porady z zakresu diety roślinnej.  W cenie otrzymacie także przepisy. 

Warsztaty odbędą się w sobotę, 15.02.2020 w godzinach 17:00-21:00

Koszt: 250 zł/osoba

Warunki rezerwacji:

  • Warsztaty kulinarne odbędą się w dniu 15.02.2020
  • Miejsca można rezerwować pod numerem telefonu +48 661 120 300 bądź mailowo pod adresem rezerwacja@arthotel.pl
  • Gwarancją rezerwacji miejsc jest wpłacenie całości kwoty.

Na wpłatę zaliczki czekamy 3 dni robocze. W przypadku braku wpłaty po tym czasie rezerwacja zostanie anulowana.

Nr konta bankowego: 24 1240 6670 1111 0010 7017 8798

WAŻNE! - W tytule przelewu prosimy o wpisanie imienia i nazwiska oraz hasła walentynkowe warsztaty kulinarne 2020.

 

A może gotowanie to nie twój konik?

Jeżeli tak to mamy gotowy pomysł na idealny wieczór, gdzie przy dźwięku skrzypiec i blasku świec spędzicie razem przyjemny wieczór i skosztujecie wykwintnych dań naszego Szefa Kuchni- Grzegorza Pomietło.

 *Katarzyna Gubała 

Redaktor naczelna luksusowego magazynu „Ekostyle”. W roślinnej kuchni specjalizuje się od lat. Współpracuje z najlepszymi kucharzami, dietetykami i osobowościami świata kulinarnego. Autorka książek, m.in. „Wege w kwadrans” oraz „Wege energia”. Prowadzi firmę VEGLAB szkolącą obsługę lokali gastronomicznych pod kątem kuchni wege. Doradza szefom kuchni, jak układać roślinne menu. Jest autoryzowanym audytorem marki V-label – szwajcarskiego znaku jakości dla wegańskich i wegetariańskich lokali. Jako diet coach pomaga tworzyć roślinne przepisy m.in. na Thermomix. Zakręcona na punkcie zdrowego jedzenia, ekologii, medytacji i uważności. Prowadzi bloga www.katarzynagubala.pl oraz stronę firmową www.veglab.pl 

Karta menu

czytaj więcej

Kawiarnia

czytaj więcej

Obiad wigilijny w Art Restauracji

czytaj więcej

Kolacja wigilijna w Art Restauracji

czytaj więcej

Dawny Smak Wrocławia

czytaj więcej

Zapraszamy na śniadanie

czytaj więcej

Catering

czytaj więcej

Art Hotel wziął udział w projekcie finansowanym z Funduszy Europejskich

2020-10-26
czytaj więcej

W Art Hotelu zrealizujesz bon turystyczny!

2020-08-03
czytaj więcej

Agnieszka Radzikowska, Dyrektor Art Hotelu, dołączyła do zarządu Fundacji Harmony Polish Hotels

2019-04-10
czytaj więcej

Idealne restauracyjne menu dziecięce

2019-04-08
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij