Walentynkowe warsztaty kulinarne w Art Restauracji

„Zróbmy to we dwoje” - kulinarne walentynki w Art Restauracji. Tak oryginalnych Walentynek jeszcze nie było!  
Zapraszamy was na warsztaty kulinarne, na których nie tylko nauczycie się gotować zdrowe i pełne aromatów dania, ale też przeżyjecie niezwykłą przygodę w kuchni pod okiem *Katarzyny Gubały i Kucharzy Art Restauracji.

Pamiętaj, że słodko może smakować naprawdę zdrowo, a kuchnia oznaczać niejedno miłosne szaleństwo. Postanowiliśmy pokazać wam kilka naprawdę zdrowych i rozgrzewających zmysły dań, które z łatwością odtworzycie także w domu. 

Zaproponujemy wam także proste i oryginalne tricki kulinarne, które zaskoczą was i waszych najbliższych. Dla par przewidzieliśmy specjalne podwójne upominki. 

Wspólnie przygotujemy :

  • Tatar z suszonych pomidorów z kaparami i ogórkiem
  • Wytrawne roladki z naleśników w dwóch wersjach
  • Zupa tajska z krewetkami
  • Grzybowe risotto
  • Miłosna bakaliowa tarta z serkiem z nerkowców 

Zapraszamy na zdrowe menu, które zaspokoi nawet najbardziej wyrafinowanych smakoszy. Spróbujemy własnoręcznie przygotować coś niezwykłego i na pewno nikt nie wyjdzie głodny! 

Wśród atrakcji znajdą się także degustacje wegańskich smakołyków, rozmowy o gotowaniu, konkursy z nagrodami, porady z zakresu diety roślinnej.  W cenie otrzymacie także przepisy. 

Warsztaty odbędą się w sobotę, 15.02.2020 w godzinach 17:00-21:00

Koszt: 250 zł/osoba

Warunki rezerwacji:

  • Warsztaty kulinarne odbędą się w dniu 15.02.2020
  • Miejsca można rezerwować pod numerem telefonu +48 661 120 300 bądź mailowo pod adresem rezerwacja@arthotel.pl
  • Gwarancją rezerwacji miejsc jest wpłacenie całości kwoty.

Na wpłatę zaliczki czekamy 3 dni robocze. W przypadku braku wpłaty po tym czasie rezerwacja zostanie anulowana.

Nr konta bankowego: 24 1240 6670 1111 0010 7017 8798

WAŻNE! - W tytule przelewu prosimy o wpisanie imienia i nazwiska oraz hasła walentynkowe warsztaty kulinarne 2020.

 

A może gotowanie to nie twój konik?

Jeżeli tak to mamy gotowy pomysł na idealny wieczór, gdzie przy dźwięku skrzypiec i blasku świec spędzicie razem przyjemny wieczór i skosztujecie wykwintnych dań naszego Szefa Kuchni- Grzegorza Pomietło.

 *Katarzyna Gubała 

Redaktor naczelna luksusowego magazynu „Ekostyle”. W roślinnej kuchni specjalizuje się od lat. Współpracuje z najlepszymi kucharzami, dietetykami i osobowościami świata kulinarnego. Autorka książek, m.in. „Wege w kwadrans” oraz „Wege energia”. Prowadzi firmę VEGLAB szkolącą obsługę lokali gastronomicznych pod kątem kuchni wege. Doradza szefom kuchni, jak układać roślinne menu. Jest autoryzowanym audytorem marki V-label – szwajcarskiego znaku jakości dla wegańskich i wegetariańskich lokali. Jako diet coach pomaga tworzyć roślinne przepisy m.in. na Thermomix. Zakręcona na punkcie zdrowego jedzenia, ekologii, medytacji i uważności. Prowadzi bloga www.katarzynagubala.pl oraz stronę firmową www.veglab.pl 

Art na wynos

czytaj więcej

Art na wynos sklepik

czytaj więcej

Karta menu

czytaj więcej

Dawny Smak Wrocławia

czytaj więcej

Zapraszamy na śniadanie

czytaj więcej

Kawiarnia

czytaj więcej

Catering

czytaj więcej

Nowa rzeczywistość daje również nowe możliwości!

2020-05-01
czytaj więcej

Agnieszka Radzikowska, Dyrektor Art Hotelu, dołączyła do zarządu Fundacji Harmony Polish Hotels

2019-04-10
czytaj więcej

Idealne restauracyjne menu dziecięce

2019-04-08
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij