Letnie Smaki Dolnego Śląska

2018-08-10

W dniach 11-19 sierpnia 2018 zapraszamy do Art Restauracji na połączenie smaków lata i smaków Dolnego Śląska w dwóch wyjątkowych propozycjach.

Tematem przewodnim letniej edycji jest fasolka szparagowa, kurki oraz owoce leśne, które zainspirowały naszego Szefa Kuchni oraz Cukiernika do stworzenia takich dań:

  • Filet z sandacza na purée z zielonego groszku z kurkami w sosie maślanym. 
  • Pleśniak z owocami z Borów Dolnośląskich.

To zaledwie kilka dni na skosztowanie tych unikatowych dań - nie zwlekajcie zbyt długo, zapraszamy do rezerwacji stolików

Zadzwoń: 71 78 77 102 lub napisz rezerwacja@arthotel.pl 

 

 

Konferencja "Diamenty Europy" już 24.02 w Art Hotelu

2024-02-12
czytaj więcej

Męskie czytanie w Art Hotelu, czyli owoce współpracy z Fundacją Czas Dzieci

czytaj więcej

Kwietniowe kalendarium wydarzeń w Art Hotelu

2023-04-10
czytaj więcej

Poduszkowe menu w Art Hotelu

2022-10-05
czytaj więcej

Art Hotel & Hewlett Packard

2021-03-01
czytaj więcej

Agnieszka Radzikowska, Dyrektor Art Hotelu, dołączyła do zarządu Fundacji Harmony Polish Hotels

2019-04-10
czytaj więcej

Idealne restauracyjne menu dziecięce

2019-04-08
czytaj więcej

Kiermasz książek

2018-10-02
czytaj więcej

Letnie Smaki Dolnego Śląska

2018-08-10
czytaj więcej

Miesiąc Spotkań Autorskich

2018-07-03
czytaj więcej

Konferencja "Diamenty Europy" już 24.02 w Art Hotelu

2024-02-12
czytaj więcej

Pomaganie mamy we krwi, czyli o misji społecznej Art Hotelu

2022-07-05
czytaj więcej

Art Hotel wziął udział w projekcie finansowanym z Funduszy Europejskich

2020-10-26
czytaj więcej

Art Hotel Sp. z o.o. otrzymał dotację w ramach tarczy finansowej 2.0

2021-02-01
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij