Letnie Smaki Dolnego Śląska

2018-08-10

W dniach 11-19 sierpnia 2018 zapraszamy do Art Restauracji na połączenie smaków lata i smaków Dolnego Śląska w dwóch wyjątkowych propozycjach.

Tematem przewodnim letniej edycji jest fasolka szparagowa, kurki oraz owoce leśne, które zainspirowały naszego Szefa Kuchni oraz Cukiernika do stworzenia takich dań:

  • Filet z sandacza na purée z zielonego groszku z kurkami w sosie maślanym. 
  • Pleśniak z owocami z Borów Dolnośląskich.

To zaledwie kilka dni na skosztowanie tych unikatowych dań - nie zwlekajcie zbyt długo, zapraszamy do rezerwacji stolików

Zadzwoń: 71 78 77 102 lub napisz rezerwacja@arthotel.pl 

 

 

Kiermasz książek

2018-10-02
czytaj więcej

Letnie Smaki Dolnego Śląska

2018-08-10
czytaj więcej

Miesiąc Spotkań Autorskich

2018-07-03
czytaj więcej

Europa na widelcu

2018-05-30
czytaj więcej

Eventy w Art Hotelu

2018-01-31
czytaj więcej

Art Hotel & Hewlett Packard

2017-11-13
czytaj więcej

Art Hotel & Klub Zadomowieni

2017-11-13
czytaj więcej

Teslą do Art Hotelu

2017-10-25
czytaj więcej

Piszą o nas!

2017-09-01
czytaj więcej

Wydarzenia kulinarne

2017-06-29
czytaj więcej

Jesienne Smaki Dolnego Śląska

2018-11-02
czytaj więcej

Kiermasz książek

2018-10-02
czytaj więcej

Miesiąc Spotkań Autorskich

2018-07-03
czytaj więcej

Letnie Smaki Dolnego Śląska

2018-08-10
czytaj więcej

Zapisz się na newsletter!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij